Betaalmethoden

MINIMALE ORDERWAARDE

Bij de wholesale webshop van Pluk Amsterdam werken wij met een minimale orderwaarde van €150,00 en gratis verzending bij orders boven de €500,00.

BETALEN

Betalen kan bij ons via iDeal, Creditcard, Paypal en SOFORT Banking. Wij rekenen voor deze betaalmethoden geen additionele kosten. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met één van onze klantenservice via het nummer 020-3637610 of per mail via [email protected].

Dankzij onze uitgebreide veiligheidsmaatregelen als ook die van onze partners is bestellen en betalen bij Pluk Amsterdam veilig. Betalingen worden uitgevoerd door onze betalingspartner Mollie. Het is daarom mogelijk dat je de naam "Buckaroo" tegenkomt op je rekeningafschrift. Alle betalingsgegevens worden versleuteld via de beveiligde SSL-methode verstuurd.

Betalen met iDEAL

iDEAL is de gemakkelijkste manier van betalen op internet en beschikbaar voor iedereen met een rekening bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank.

Met iDEAL betaal je snel, simpel en veilig online via je eigen bank. Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken. Daarnaast is betalen met iDEAL bij VLVT.nl altijd gratis. 

Betalen met Creditcard

Bij Pluk Amsterdam zijn creditcards van MasterCard en VISA meer dan welkom. Betaling hiermee verloopt veilig en de gegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we je bestelling die dag nog. Betalen met creditcard is bij Pluk Amsterdam altijd volledig gratis.
 

Betalen met SOFORT Banking

Betaal je met SOFORT Banking. Dat is wel zo veilig en snel. Vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authenticatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord. Betalen met SOFORT Banking is bij Pluk Amsterdam volledig gratis.