Verzenden & retourneren

VERZENDING

De verzendkosten van uw bestelling hangen af van de grootte van uw order. Op orders boven de €500,00 hanteren wij Franco verzending (alleen geldig binnen Nederland).

EENVOUDIG RETOURNEREN

Toch niet tevreden met de aankoop? Je hebt het recht om binnen 7 dagen, zonder opgave van redenen, een item retour te sturen (wettelijk herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je in onze Pluk store zou doen.

  1. Alleen artikelen die bij Pluk Amsterdam zijn gekocht kunnen geruild worden.
  2. Voordat u artikelen terugzendt, dient u hierover per e-mail contact op te nemen met Pluk Amsterdam-wholesale. Om een retour aan te vragen stuurt een e-mail met retourverzoek voorzien van factuurnummer naar [email protected] Stuur geen artikelen retour zolang u geen bevestiging  heeft ontvangen. Retourzendingen zonder bevestiging van Pluk Amsterdam worden niet geaccepteerd.
  3. U kunt gedurende 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgaaf van reden artikelen retourneren. De termijn van 7 werkdagen wordt door Pluk Amsterdam bepaald door de datum waarop u een retourverzoek heeft aangevraagd te vergelijken met de verwachte bezorgdatum van de bestelling.
  4. U dient, na ontvangst van een retourbevestiging, de artikelen binnen 7 dagen onbeschadigd in de originele verpakking terug te sturen, De producten moeten onbeschadigd zijn. De items dienen te zijn verpakt in de onbeschadigde en originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk).
  5. De kosten en het verzendrisico van de retourzending zijn voor uw rekening.
  6. Ingeval van het retourneren van artikelen , ontvangt u het door u betaalde bedrag van die artikelen, exclusief verzendkosten, binnen 30 dagen na ontvangst van de geretourneerde bestelling op uw rekening.
  7.  Bij ontvangst van uw bestelling ontvangt u een gedetailleerde pakbon, die tevens dienst doet als garantiebewijs.

Retour zendingen kunnen worden verzonden naar:
Pluk Amsterdam
t.a.v. retouren
Berenstraat 19
1016 GG Amsterdam
Nederland

Let op!
Retourneer je item zorgvuldig. Indien de retourzending beschadigd raakt of verder is gebruikt dan nodig om het item te beoordelen, kunnen wij een waardevermindering bij jou in rekening brengen. Ook is het belangrijk om te weten dat wij oorbellen niet retour nemen. 

Gevolgen van waardevermindering bij retourneren

Bij waardevermindering van het geretourneerde item kan door ons worden besloten een deel van, of het gehele bedrag niet te crediteren (terug te storten). Waardevermindering van een item treedt op wanneer bij het retourneren van het item blijkt dat het beschadigd is, duidelijk is dat het item gedragen of gewassen is. 

Klachten

Wanneer u klachten heeft over onze artikelen of onze service, of u bent op een andere manier ontevreden over bepaalde zaken, dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wanneer uw klacht een specifieke bestelling betreft vermeld dan ook het factuurnummer en de specifieke klacht. 

Voor verdere vragen kun je ons altijd contacteren op het nummer 020-3637610 of per mail via [email protected]. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30